Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Uitnodiging Wandel-Challenge Baarn 2022

Beste wandelaars,

Jullie worden uitgenodigd voor de Wandel-Challenge in Baarn namens de Baarnse huisartsenpraktijken, de Gemeente Baarn en de Baarnse Atletiek Vereniging. Dit schrijven is aan jullie gericht omdat je al eerder hebt meegedaan of belangstelling hebt getoond. 

De eerste training vindt plaats op dinsdag 10 mei om  17.00 uur op de Atletiekbaan (op het Sportpark langs de Geerenweg, schuin achter de hockeyvelden). De overige keren zal er naast de baan veelal gelegenheid zijn om in het bos te wandelen. Na afloop is er gelegenheid om wat te drinken en enkele keren zullen ook interessante thema’s voor u worden belicht.

De gezamenlijke trainingen zijn iedere dinsdagavond van 17.00 – 18.00 uur tot in september en we eindigen met een vierdaagse vanaf 20 september. 

Naast mensen met diabetes kunnen ook mensen met een chronische aandoening meewandelen. En ook een wandelmaatje is welkom.

Kun je de eerste training niet? Geen probleem, want je kunt ook later instromen.

Inschrijven kan via: https://www.nationalediabeteschallenge.nl/wandelchallengebaarn2022

Via de knoppen “Inschrijven” en “hier” kom je op de pagina, waarin je je persoonlijke gegevens kunt invullen. De kosten van deelname zijn eenmalig 15 euro, welke contant kunnen worden betaald bij de training. Omdat er mogelijk een maximum aantal geldt, raden wij aan om niet te lang te wachten met inschrijven. Lukt het inschrijven niet, geef je dan op via wimoostveen@zonnet.nl of 06-12664473.

We hopen jullie te ontmoeten op de eerste training (schrijf het alvast in je agenda).

Groeten van Kees, Marianne, Jeannette, Birgitte en Wim