Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Hardlopen

De BAV heeft verschillende hardloop-trainingsgroepen. Je eigen hardloopdoel bepaalt bij welke groep je traint. Er zijn groepen gericht op “Gezond en Fit” en er zijn groepen gericht op “Prestatie”. Wat is jouw doel?

 

Gezond en Fit

Is je doel om met hardlopen je algemene gezondheid (conditie, kracht, humeur) op peil te houden of te verbeteren? Sluit je dan aan bij de Gezond en Fit groepen. Klik hier voor meer informatie.

 

Prestatie

Zin om de komende periode doelgericht te trainen voor een bepaalde afstand of tijd? Sluit je dan aan bij de Prestatiegroepen. Klik hier voor meer informatie.

 

Kennismaken?

Maak kennis met de BAV trainingen en train 4 weken gratis mee of volg een driemaandelijkse kennismakingsperiode. Meer info vind je bij: Lid Worden

 

Yakult Start to Run

Beginnen met Hardlopen: de beste start richting het voorjaar!‚Äč Ook bij jou om de hoek gaan we weer los met Yakult Start to Run.
Op zaterdag 16 maart 2019  zijn we met de Yakult Start to Run, met als doel om in 7 weken op te bouwen naar 25 minuten in je eigen tempo hardlopen. Klik hier voor meer informatie.

 

Kosten

Voor de Gezond&Fit- en Prestatie-atleten per kwartaal € 39,00. Eenmalig inschrijfgeld Atletiekunie € 15,- (contributie 2017)

 

Trainers

De BAV beschikt over gediplomeerde looptrainers (niveau 2, 3 en 4) .